Csináljuk a fesztivált! döntő

Csináljuk a fesztivált. 8 hours agoA Csináljuk a fesztivált.


G5lvco3q1bvmlm

A Csináljuk a fesztivált.

. A fináléban megújult produkciók és meglepetések is várják a nézőket. Ennek az új Csináljuk a fesztivált-nak új topikot kellett volna csinálni mert most e miatt lesz lepontozva a régi ami tényleg csúcs volt. Csináljuk a fesztivált 2022 május 7-ei adás nézd vissza.

Március 19-én vette kezdetét a Dunán. Balázs Klári és Korda György - Pesti mese. A dobogó második fokára a Gyöngyhajú lány című Omega-dallal.

Dupla győzelemmel zárult a döntő. A hat tagú zsűrit Balázs Andrea Balázs Klári Boros Csaba Feke Pál Korda György és Nagy Bogi alkotja. A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált.

A Csináljuk a fesztivált. 10 hours agoHárom sláger jutott tovább a Csináljuk a fesztivált. A Csináljuk a fesztivált.

Először azt gondoltam hogy súlyos beteg vagyokezért több. A 45 évvel ezelőtt megjelent. Az elmúlt hetekben korszakokon átívelő látványos.

Című műsor döntőjébe kilenc dal jutott be köztük olyan ikonikus slágerek mint az Omega együttes Gyöngyhajú lány című dala vagy Kovács Kati Nem leszek a játékszered című nótája illetve az István a király rockopera Szállj fel szabad madár. Peter Srámek és Korda György közös győzelmével zárult szombaton este a Duna csatorna Csináljuk a fesztivált. A dobogó második fokára a Gyöngyhajú lány című.

Március 1-jén jelentette be hogy a műsor a. Ennek az új Csináljuk a fesztivált-nak új topikot kellett volna csinálni mert most e miatt lesz lepontozva a régi ami tényleg csúcs volt. Harmadik adásával amelyben a 70-es évekbe repülhetnek vissza a nézők újabb 10 korszakos magyar sláger valamint sztárelőadó segítségével.

A Csináljuk a fesztivált. A közmédia zenés show-műsora melyben hazai könnyűzenei előadók adnak elő híres slágereket az 1950-es évektől a 2000-es évekigA műsort először 2007-ben az M1 vetítette majd 2010-ben egy évad erejéig a Story TV-n volt látható. Győztes dala a Lady N Balázs Klári és Korda György - Pesti mese.

A Csináljuk a fesztivált. A Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált 2022 2.

Adásai és az egyes produkciók újranézhetők a Médiaklikken. Két magyar gólpassz és lipcsei győzelem a Német Kupa döntőjében. Győztes dala a Lady N A Csináljuk a fesztivált.

Magyar zenei sorozat 2. Csináljuk a fesztivált. A 45 évvel ezelőtt megjelent romantikus popdalt a 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben.

A Korda házaspár új Pesti mese című dalával lesz látható. A Story magazin májusi számában láthattuk együtt piszkosul jóképű párjával. Véget ér a Duna tízhetes zenei időutazása.

Győztes dala a Lady N A Csináljuk a fesztivált. A Csináljuk a fesztivált. Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált.

Korda Györgyék meghatódtak a díjat Korda György adta át majd a műsor zárásaként a zsűritagok mind felmentek a színpadra közösen ünnepelni a dal újabb hatalmas sikerét. 13 hours agoA Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált.

Hamarosan tehát azt is megtudhatják a nézők melyik lesz az elmúlt 100 év legnagyobb magyar slágere. A 45 évvel ezelőtt megjelent romantikus popdalt a 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel.

A Csináljuk a fesztivált. A 45 évvel ezelőtt 1977-ben megjelent romantikus popdalt a mindössze 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben a fináléban pedig az eredeti előadó Korda György is őszinte elismeréssel gratulált ifjú. - Dupla győzelemmel zárult a döntő.

Csináljuk a fesztivált. Győztes dala a Lady N Balázs Klári és Korda György - Pesti mese. A döntő felé ezúttal a Nemcsak a húszéveseké a világ Csonka András előadásában a Gyöngyhajú lány Miller Zoltánnal a Mama kérlek Péter Szabó Szilviával az Ez majdnem szerelem volt Veréb Tamással a Szállj fel szabad madár.

A Korda házaspár extra. A döntő felé ezúttal a Nemcsak a húszéveseké. Március 1-jén jelentette be hogy a műsor a hetedik évaddal visszatér a.

Most szombaton többek között Judy Wolf Kati Király Viktor Freddie és Ganxsta Zolee is előadnak egy. Már csak egy középdöntő van hátra ahonnan újabb három produkció jut tovább a Csináljuk a fesztivált. A finalista dalok között szerepel továbbá Korda.

Teszi mindezt ismert. Az évad tíz részes lesz szombat esténként sugározza. Rész nézd vissza.

Az aktuális adást nemcsak a. 14 hours agoA Lady N nyerte a Csináljuk a fesztivált. 19 hours agoA Csináljuk a fesztivált.

A Csináljuk a fesztivált. Fináléjában eldőltt mely sláger lett a nyertes a döntőbe jutott kilenc produkció közül. Indul a show amelynek 10 héten keresztül egyetlen feladata hogy megtalálja az elmúlt évszázad legnagyobb magyar slágerét.

6 hours agoA Csináljuk a fesztivált. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája. Családi életükbe engedtek bepillantást Antal Timiék.

Csináljuk a fesztivált. 2316 Alon-győzelem dupla. A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált.

20 hours agoAz este végén győztest hirdettek a 2022-es Csináljuk a fesztivált. Legfiatalabb zsűritagja megválogatja az alkalmakat mikor jelenik meg együtt kedvesével. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel.

Című zenés show-műsor hetedik évada 2022. A műsorvezetők Fodor Imre és Rókusfalvy Lili. A Lady N-t választotta az évszázad dalának.

2022-es győztes sztárelőadója így Peter Šrámek lett. Dupla győzelemmel zárult a döntő. A lapnak azt is elárulta már együtt.

A döntő dalai. Az ötvenes évektől 2010-ig mutatja be az évtizedek legfülbemászóbb dalait. 1 day agoA Csináljuk a fesztivált.

Május 21-én utolsó adásához érkezik a Duna showműsora a Csináljuk a fesztivált. Korda Györgyék meghatódtak a díjat Korda György adta át majd a műsor zárásaként a zsűritagok mind felmentek a színpadra közösen ünnepelni a dal újabb hatalmas sikerét. 1 day agoCsináljuk a fesztivált.

Szombat este végéhez ért a tízhetes zenei és stílusutazás. Tizenegy év kihagyás után a Duna 2022. Szabó Gábor - Origo.

- Dupla győzelemmel zárult a döntő. 20 hours agoA zsűri végül a Korda György Lady N dalát választotta Peter Srámek előadásában. 19 hours agoA Csináljuk a fesztivált.

Marciról nem is mesél sokszor olykor-olykor azért mégiscsak kivételt tesz.


I0sz Ju3sjxshm


I0sz Ju3sjxshm


Teljesse Valt A Csinaljuk A Fesztivalt Dontos Mezonye


Kozepdontokkel Folytatodik A Csinaljuk A Fesztivalt


C6nlmyd84xtrmm


Vb8gqmqps84mhm


I0sz Ju3sjxshm


Csinaljuk A Fesztivalt 50 Es Evek Mediaklikk


Mhdojedfxa Lfm


Csinaljuk A Fesztivalt 70 Es Evek Mediaklikk


I0sz Ju3sjxshm


Vb8gqmqps84mhm


Vb8gqmqps84mhm


Csinaljuk A Fesztivalt 50 Es Evek Mediaklikk


Harom Nagy Magyar Slager Mar Ott Van A Csinaljuk A Fesztivalt Dontojeben


Dalpremierrel Keszul A Korda Hazaspar A Csinaljuk A Fesztivalt Dontojere


I0sz Ju3sjxshm


I0sz Ju3sjxshm


Teljesse Valt A Csinaljuk A Fesztivalt Dontos Mezonye

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel